Vacature fiscalist

16 januari 2023

FISCALIST

Buitengewone Accountants is een jong kantoor met 20 collega’s verdeeld over twee vestigingen, dat op zoek is naar fiscaal talent dat graag meedenkt en mee ontwikkelt. De eigenaren (42, 46 en 56 jaar) zijn vlot en ondernemend. Maar ook zeer prettige persoonlijkheden die graag werk en privé goed in balans houden. Buitengewone Accountants bedient het MKB (onderkant, midden en bovenkant) en doet dat op frivole maar professionele wijze: aandacht en goed werk leveren.

Wat ga je doen als fiscalist?

Wil jij werken bij een kleiner kantoor waar de lijnen direct zijn? Een nuchtere cultuur waarbij je gemakkelijk bij elkaar binnenloopt? Geen glitter en glamour, maar samen met je collega’s, de klant bedienen?
Voor een fraai team van momenteel 2 fiscalisten (WO en RB) binnen de MKB praktijk zoeken we ter uitbreiding een (ervaren) belastingadviseur (HBO/WO).

Je hebt bij voorkeur 1 tot 5 jaar ervaring, wilt graag vooruit binnen een klein team van fiscalisten en je voelt je goed thuis binnen een informeel en no-nonsense kantoor. De senior fiscalist kan je goed begeleiden bij je ontwikkeling en je pakt zoveel mogelijk zaken zelfstandig op. Natuurlijk heb je daarbij klantencontact. Vaktechnisch ben je sterk, maar je bent ook een (potentiële) goede adviseur en weet problematiek begrijpelijk te maken voor de klant.

Waar voldoe je aan voor de functie van fiscalist?

  • Je hebt bij voorkeur minimaal 1 tot 5 jaar ervaring

Je hebt een afgeronde WO/HBO studie
Je bent enthousiast en zoekt zelfstandigheid
Je wilt werken bij een kantoor dat vooruitstrevend is